Over mij

Mijn naam is Diantha van der Wiele.  Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen , 1 kat en een hond. Als kind zijnde maakte ik al sieraden(zie foto's hieronder, hier ben ik 11 jaar). Deze hobby is nu een beetje uit de hand gelopen.  Ik verkoop dan ook graag mijn handgemaakte sieraden. 
Omdat ik graag zelf dingen maak heet mijn pagina Handmade by Diantha. Er komen later ook handgemaakte wenskaarten in de webshop en mijn overtollige losse onderdelen om zelf sieraden te maken.
Deze zijn wel al te koop in mijn atelier. Onder andere rocailles, glazen kralen, houten kralen, edelsteen kralen, zakjes onderdelen enz.

Wat ik maak

Zoals u ziet op de foto maak ik kettingen, armbanden ( zowel voor dames als heren en ook voor baby´s en kinderen), enkelbandjes, oorbellen, ringen, sleutel-/tassenhangers en edelsteen geluks- / beschermengeltjes. 

In de meeste sieraden die ik maak zitten edelstenen of mineralen verwerkt. Ik vind dit een meerwaarde geven. 

  • De sieraden op de foto is een kleine greep. Kijk in de webshop of kom op een  vrijdag langs in mijn atelier aan huis. Daar heb ik nog meer omdat het erg veel werk is om alles op de website te zetten en ik het leuker vind om mooie sieraden te maken. 

Uw wensen

Heeft u speciale wensen? 
Ook is het mogelijk om sieraden naar uw wensen te laten maken, mits ik de gevraagde onderdelen in voorraad heb. 

Voor kerst heb ik onder andere een leuke bestelling gemaakt.  (Zie foto met de 5 armbandjes) De wens was 5 armbandjes in de kleur goud, oudroze en wit, waarvan 1 baby armbandje. Liefst iets met een hartje erin. 
De klant was er erg blij mee.

Een kleine greep uit op bestelling gemaakte artikelen ziet u hieronder.