Handgemaakte Armbanden

Bij Handmade by Diantha bieden we een prachtige collectie handgemaakte armbanden. Van elegant en verfijnd tot stoer en kleurrijk, onze armbanden zijn uniek en met liefde gemaakt.


Stenen armbanden

Ontdek onze collectie armbanden gemaakt met prachtige gemstones, elk met hun eigen unieke eigenschappen en betekenis. Van kalmerende amethist tot energieke tijgeroog, er is voor elk wat wils.

Kralen armbanden

Onze kralen armbanden zijn vakkundig samengesteld met hoogwaardige materialen. Elke kraal is zorgvuldig uitgekozen om een uniek en stijlvol stuk te creëren dat past bij elke gelegenheid.

Speciale ontwerpen

Wil je een uniek ontwerp laten maken? Maak een afspraak om samen te werken aan een speciaal op maat gemaakt sieraad dat perfect bij jou past.

Bezoek Ons Atelier

Ons atelier in Akersloot is op vrijdagen geopend van 12:00 tot 17:30. Als dat niet past, is het ook mogelijk om buiten de openingstijden afspraken te maken. Wij verwelkomen je graag!


Evenementen en Markten

Handmade by Diantha is regelmatig te vinden op markten, mineralen beurzen en in winkelcentra en kunstbeurzen. Bekijk onze lijst van aankomende evenementen waar je onze producten kunt vinden.


Di-anthès Sieraden

Alle handgemaakte sieraden van Diantha van der Wiele vallen onder het merk Di-anthès in de Benelux regio. Ontdek de unieke collectie en draag een origineel stuk met trots.


Ontdek jouw perfecte armband

Bekijk onze collectie en vind het stuk dat perfect bij jou past.